EIBERGEN – Bij Autobedrijf Berenpas B.V. in Eibergen staat nu een unieke auto te koop, een Nissan Pixo Janet Timmerije Edition. De Nissan Pixo werd beschilderd door Janet Timmerije tijdens de Running Show, een 1-daags evenement waarbij mensen op meerdere locaties in Eibergen konden genieten van de vakkunsten van diverse Eibergse ondernemers, waarbij men aansluitend kon genieten van een diner en modeshow.

Bij Autobedrijf Berenpas B.V. werd in no time de motorkap van de Nissan Pixo door Janet “live” voorzien van 2 vrolijke kikkers. Om de beschildering goed te beschermen werd de motorkap gespoten met speciale blanke lak door Autoschadespecialist De Kiefte waardoor het “schilderij” tot in lengte van jaren goed beschermd blijft. Daarmee is deze Nissan Pixo een unieke auto : er is er maar 1 van op de hele wereld!

De Nissan Pixo Janet Timmerije Edition is gebaseerd op de Nissan Pixo Look, welke o.a. is voorzien van airco, ABS, electrische ramen, centrale deurvergrendeling met afstandbediening en licht metalen velgen. Tevens is de Nissan Pixo BPM- en wegenbelastingvrij. De Nissan Pixo Janet Timmerije Edition is uitgevoerd in Pearl White.

Deze unieke Nissan Pixo Janet Timmerije Edition kost rijklaar 11.500 euro.